AKTUELNO

Cene zimskih pneumatika snižene su za čak 30%.

Iskoristite priliku i pripremite se za predstojeću zimsku sezonu! Ponuda važi do kraja novembra.

Opširnije

ONLINE ZAKAZIVANJE SERVISA

"Đorđević Auto" nudi Vam mogućnost zakazivanja servisa automobila putem Interneta. Zakažite servis Vašeg automobila brže, jednostavnije i u trenutku kada Vama to najviše odgovara.

 

Jednostavnom popunom obrasca na našem sajtu, možete zakazati servis u bilo kom trenutku. Naš tim će Vas kontaktirati u najkraćem roku!

Zakaži Servis

Preuzimanje vozila

Nemate vremena da dostavite svoje vozilo na servis?

Naš tim preuzeće Vaše vozilo na željenoj adresi. Potrebno je samo da označite opciju za preuzimanje automobila u okviru prijave na servis.

Preuzimanje Vozila

Plaćanje na rate

Zamena pneumatika

KAKO... zameniti gumu

Ako znate šta radite i uz pravu opremu, menjanje gume uopšte nije toliko zahtevan posao. Bilo kako bilo, nekada čekanje na pomoć na putu ili vožnja do najbližeg Kijinog zastupnika jednostavno nisu opcija. Ali budite spremni – dosta je prljav posao.

Opširnije: Zamena pneumatika

Dečije sedište

KAKO... namestiti dečije sedište

Deca su vaše najveće blago, a najbolji način da ih zaštitite jeste da u automobilu sede u odgovarajućem sedištu, koje je primereno njihovoj težini i uzrastu. Ovde je nekoliko opštih pravila za nameštanje dečjeg sedišta.

Dve su stvari bitne za dobro obavljen posao – kupovina i nameštanje. Uvek proverite službeno odobrenje marke (obično oznaka 'E' Ujedinjenih nacija). Odaberite pravo sedište za težinu vašeg deteta – potrebne informacije trebale bi biti navedene na pakovanju. Polovna dečja sedišta mogu biti oštećena i ne odgovaraju najnovijim standardima. Obezbedite sebi dovoljno vremena za nameštanje sedišta – površnost nema smisla!

Mnogi novi modeli dolaze sa ISOFIX sistemom ugradnje dečjeg sedišta, što je dodatna evropska standardizovana nadgradnja već tradicionalnih sistema. Ima li i Vaš automobil uputstva kako namestiti sedište sa ISOFIX sistemom, pogledajte u svom auto-priručniku.

Prvi korak

Prvi korak

Izaberite pravo mesto za sedište. Dečja sedišta oblikovana su tako da su okrenuta prema napred ili nazad. Obavezno pročitajte uputstvo pre nego što ga učvrstite.

Drugi korak

Drugi korak

Ne upotrebljavate li sistem ISOFIX, proverite odgovara li sigurnosni pojas za odrasle uputstvima. Proverite prilagođenost pojasa. Prostor između grudi deteta i pojasa trebao bi biti dovoljan za jedan ili najviše dva prsta.

Treći korak

Treći korak

Upotrebljavate li dodatno sedište ili jastuk, pojas mora prelaziti preko oba boka, mora leći na detetovo rame, a ne vrat.

 
 

 

NEKOLIKO BITNIH PRAVILA:

  • Nikada ne vežite pojas ispod detetove ruke ili iza leđa.
  • Nikada ne podešavajte sedište ili pojas da bi bolje pristajao.
  • Nikada ne nameštajte dečje sedište na mesto sa aktivnim vazdušnim jastukom ispred njega. Pogledajte u svoj auto-priručnik kako deaktivirati suvozački vazdušni jastuk.

Zamena tečnosti

KAKO... proveriti i dopuniti nivo tečnosti

Održavanje nivoa ulja, tečnosti za hlađenje i tečnosti za pranje stakala ključno je za njihovo nesmetano delovanje. Možete navratiti do najbližeg Kia zastupnika, gde će posao rado obaviti umesto vas, a ovde se nalazi nekoliko saveta kako da to uradite sami.

Opširnije: Zamena tečnosti

Praktični saveti

  Niste sigurni kako pravilno da zamenite pneumatike ili da proverite stanje Vašeg vozila?


Đorđević Auto servis spremio je za Vas praktične savete koji će Vam pomoći u svakodnevnom upravljanju Vašim vozilom.

Opširnije

7 GODINA GARANCIJE

KIA vozila se osim po svojoj udobnosti, nivou bezbednosti i kvalitetu izdvajaju po dužini garancije.
KIA motors daje čak 7 godina garancije na automobile iz svoje proizvodnje.

 


 

Auto servis Đorđević je ovlašćeni KIA servis od 1996. godine. Vršimo sve vrste servisnih intervencija nad vozilima pod garancijom. Sve što je potrebno je da zakažete servis Vašeg automobila u terminu kada Vama to odgovara i da priložite svoju servisnu knjižicu.

Opširnije

Đorđević Auto

Đorđević Auto stekao je status ovlašćenog auto servisa Kia motorsa 1996. godine.

Višegodišnje iskustvo, konstantno ulaganje u profesionalni razvoj, kao i upotreba najsavremenijih alata i metoda omogućili su nam da sa ponosom imamo veliki broj zadovoljnih i stalnih klijenata.

Opširnije

Firme