Originalni delovi KIA Motors - prodaja i ugradnja - Đorđević Auto d.o.o. Beograd - Ovlašćeni KIA servis

Zakažite termin, brzo i jednostavno

Zakazivanje servisa

ORIGINALNI DELOVI ZA KIA VOZILA

Kao ovlašćeni servis za KIA putnička i teretna vozila, Đorđević Auto nudi i ugrađuje isključivo originalne delove – uz najviši kvalitet usluge i odlične uslove.

Po čemu se originalni delovi razlikuju od neoriginalnih? Pre svega, razlika između originalnih i neoriginalnih delova ogleda se u kvalitetu izrade. Dugotrajnost delova i njihove performanse direktno zavise od kvaliteta izrade, kao i od kvaliteta samih materijala koji se koriste pri proizvodnji.

Takođe, vožnja će biti udobnija i bezbednija ukoliko se na vašem automobilu nalaze originalni delovi KIA, proizvedeni prema strogim standardima kompanije KIA Motors, koji su prošli rigorozne testove i složen proces kontrole kvaliteta.

Uz dostupnost KIA originalnih delova, na raspolaganju su vam i najsavremenije dijagnostičke i servisne usluge za KIA vozila.

Originalni filter vazduha - KIA Motors Srbija, Beograd - prodaja i ugradnja

FILTER VAZDUHA

Originalni filter vazduha omogućava da do motora uvek dolazi besprekorno čist vazduh, bez prašine i drugih čestica koje mogu oštetiti motor i delove motora. Za pravilan rad motora potrebna je precizno definisana smeša goriva i vazduha, koju nije moguće dobiti ukoliko se ispod haube vašeg automobila ne nalazi kvalitetan filter vazduha.

FILTER KABINE (FILTER POLENA)

Filter kabine, poznat i kao filter polena, služi za prečišćavanje vazduha koji putem sistema za ventilaciju i klimatizaciju ulazi u putnički prostor vozila. Samo originalni filter kabine pruža performanse koje su definisane strogim KIA standardima kvaliteta. Redovnom zamenom filtera kabine osiguraćete čistiji vazduh za vas i saputnike, kao i duži i bolji rad ventilacionog sistema.

Originalni filter kabine (filter polena) - KIA Motors Srbija, Beograd - prodaja i ugradnja
Originalni filter goriva - KIA Motors Srbija, Beograd - prodaja i ugradnja

FILTER GORIVA

Kao što mu ime kaže, filter goriva prečišćava gorivo i iz njega uklanja prašinu i druge nečistoće, kako bi do motora vašeg KIA automobila uvek dolazilo savršeno čisto gorivo. Originalni KIA filter goriva, uz redovnu zamenu prema proizvođačkoj specifikaciji za vaš model vozila, obezbediće optimalan dotok goriva, bez nečistoća.

FILTER ULJA

Filter ulja zadržava sve nečistoće i čestice koje se mogu naći u motornom ulju vašeg KIA vozila, obezbeđujući na taj način pravilno funkcionisanje i duži životni tj. radni vek motora. Redovnom zamenom motornog ulja i filtera ulja sprečićete niz problema i izbeći oštećenja motora koja najčešće dovode do kompleksnih i skupih popravki.

Originalni filter ulja - KIA Motors Srbija, Beograd - prodaja i ugradnja
Originalne kočione pločice (pločice za kočnice) - KIA Motors Srbija, Beograd - prodaja i ugradnja

KOČIONE PLOČICE

Jedino originalne KIA kočione pločice, poznate i kao pločice za kočnice, pružaju optimalne performanse i optimalnu silu kočenja. Pritiskom na pedalu kočnice, kočione pločice stežu kočione diskove i na taj način usporavaju odnosno zaustavljaju rotaciju točka. Redovno kontrolišite kočione pločice i druge elemente kočionog sistema, pogotovo pre polaska na duži put.

ZUPČASTI KAIŠ

Zupčasti kaiš je veoma važan deo vozila jer je direktno zadužen za pravilan rad ventila motora. Pored toga, zupčasti kaiš sinhronizuje sve elemente motora i čini da motor radi mirno i ujednačeno. Kvar zupčastog kaiša može prouzrokovati ozbiljna oštećenja na motoru, pa čak i potpuni prestanak rada motora. Koristite isključivo originalni KIA zupčasti kaiš, uz redovnu kontrolu i pravovremenu zamenu.

Originalni zupčasti kaiš - KIA Motors Srbija, Beograd - prodaja i ugradnja
Originalni pogonski lanac - KIA Motors Srbija, Beograd - prodaja i ugradnja

POGONSKI LANAC

U zavisnosti od modela, vaš KIA automobil može koristiti zupčasti kaiš ili pogonski lanac. S obzirom na to da je reč o esencijalnom delu motora, pogonski lanac mora biti kvalitetan. Koristite jedino originalni KIA pogonski lanac kako biste bili sigurni u njegov kvalitet i dugotrajnost jer nekvalitetan lanac može izazvati velika i skupa oštećenja motora.

SET KVAČILA (LAMELA I KORPA)

Kod nas možete ugraditi originalni set kvačila u svoj KIA automobil ili promeniti samo neki od delova kvačila, kao što su lamela kvačila ili korpa kvačila. Redovnim održavanjem kvačila produžićete životni vek menjača, ali i čitavog automobila, a vožnja će biti udobna i sigurna. Jedino originalni KIA delovi ispunjavaju stroge standarde kvaliteta kompanije KIA Motors.

Originalni set kvačila (lamela, korpa) - KIA Motors Srbija, Beograd - prodaja i ugradnja
Originalni kočioni diskovi - KIA Motors Srbija, Beograd - prodaja i ugradnja

KOČIONI DISKOVI

Pored kočionih pločica, kočioni diskovi su još jedan i veoma važan deo kočionog sistema vašeg KIA automobila. Originalni KIA kočioni diskovi se izrađuju od specijalnih materijala koji osiguravaju optimalnu silu kočenja uz kraći zaustavni put, pružajući na taj način maksimalnu bezbednost svim putnicima u vozilu. Redovno kontrolišite istrošenost diskova i po potrebi ih zamenite.

TURBO PUNJAČ (TURBINA)

Većina modernih automobila poseduje turbo punjač, poznat i kao turbina. Turbo punjač mogu imati kako dizel tako i benzinski motori. Ovo je deo koji usko sarađuje sa motorom vozila pa nije teško zaključiti da je u pitanju veoma važna komponenta automobila. Zato je jedino originalna KIA turbina izbor vredan vašeg novca i vremena.

Originalni turbo punjač (turbina) - KIA Motors Srbija, Beograd - prodaja i ugradnja
Originalni amortizeri (prednji i zadnji) + originalni delovi trapa (viljuška, ležaj, spona, kraj spone, stabilizator…) - KIA Motors Srbija, Beograd - prodaja i ugradnja

AMORTIZERI I DELOVI TRAPA

U našoj ponudi se nalaze i originalni KIA amortizeri, kao i originalni delovi trapa za sva KIA vozila. Bez obzira na to da li vam je potrebna originalna viljuška točka, originalni ležaj točka, spona, kraj spone, stabilizator ili bilo koji drugi originalni deo sistema oslanjanja, Đorđević Auto će u najkraćem roku locirati i otkloniti kvar na vašem automobilu.

DIZNE (INJEKTORI / BRIZGALJKE GORIVA)

Samo originalne KIA dizne tj. injektori goriva ispunjavaju sve vrednosti koje su fabrički propisane za vaše vozilo. Korišćenje neoriginalnih dizni može dovesti do nepravilnog rada motora, praćenog znatnim povećanjem potrošnje goriva, pa čak i do većih kvarova koje nije ni jednostavno ni jeftino sanirati. Kod nas možete pronaći originalne dizne za benzinske i dizel motore, za sve KIA modele.

Originalne dizne (injektori / brizgaljke) - KIA Motors Srbija, Beograd - prodaja i ugradnja
Originalni rezervni ključ - KIA Motors Srbija, Beograd – prodaja, kodiranje, narezivanje i ugradnja

REZERVNI KLJUČ (NAREZIVANJE I KODIRANJE)

Kod nas možete kupiti originalni rezervni ključ za svoje KIA vozilo. Originalni rezervni ključevi dolaze u originalnom kućištu, sa pratećom elektronikom koja omogućava daljinsko upravljanje sistemom za zaključavanje odnosno otključavanje vozila. Bilo da vam je potreban sekundarni (rezervni) ključ ili želite da zamenite izgubljeni ili oštećeni ključ, naši serviseri su vam na usluzi.

PREDNJA MASKA I KIA ZNAK (PREDNJI / ZADNJI)

Naš iskusni tim vam je na raspolaganju i ukoliko vam je potrebna originalna prednja maska ili originalni KIA znak (prednji ili zadnji) – za za bilo koji model KIA automobila ili teretnog vozila, uključujući: Sportage, Cee’d (Ceed), Rio, Soul, Sorento, XCeed, Picanto i mnogi drugi. Nudimo sve originalne delove na jednom mestu – uz najbolji kvalitet usluge i odlične uslove.

Originalna prednja maska i KIA znak - KIA Motors Srbija, Beograd - prodaja i ugradnja
Originalni delovi karoserije (vrata, hauba, krov, gepek, branici, retrovizori…) i enterijera (sedišta, volan, instrument tabla…) - KIA Motors Srbija, Beograd - prodaja i ugradnja

DELOVI KAROSERIJE I ENTERIJERA

Originalni delovi karoserije i enterijera takođe su deo naše ponude. Originalna vrata, originalna hauba, originalni krov (kapa krova), originalna vrata gepeka, originalni branici, originalni retrovizori, originalni volani, sedišta, delovi izduvnog sistema i sve ostalo što čini vaš automobil možete pronaći kod nas. Garantujemo najviši nivo kvaliteta usluge ugradnje.