KIA Sportage 2022 - Đorđević Auto d.o.o. Beograd - Ovlašćeni KIA servis

Zakažite termin, brzo i jednostavno

Zakazivanje servisa

DIJAGNOSTIČKE I SERVISNE USLUGE

Kao ovlašćeni servis KIA vozila iz domena putničkog i teretnog programa, u mogućnosti smo da vam po konkurentnim cenama pružimo sve vrste dijagnostičkih i servisnih usluga i intervencija koje brzo jednostavno možete zakazati na stranici Zakazivanje servisa – uz mogućnost izbora termina. Naš tim čine visokokvalifikovani serviseri koji su stručno osposobljeni i sertifikovani od strane kompanije KIA Motors.

Više od 25 godina servisiramo isključivo KIA automobile i kamione, uključujući:


 • KIA SPORTAGE
 • KIA CEED (CEE’D)
 • KIA CEED (CEE’D)
  SPORTSWAGON (SW - karavan)
 • KIA PROCEED
 • KIA XCEED
 • KIA STONIC
 • KIA RIO
 • KIA SOUL
 • KIA STINGER
 • KIA PICANTO
 • KIA SORENTO
 • KIA K2500
 • KIA K2700
 • KIA K2900

DIJAGNOSTIKA

Originalni KIA dijagnostički softver i najsavremeniji alat, koji su dostupni isključivo ovlašćenim servisnim centrima, omogućavaju nam da brzo i precizno otkrijemo svaku neispravnost na vašem vozilu i učinimo ga sigurnim i bezbednim za vožnju. Pravovremeno otklanjanje neispravnosti će sprečiti dodatne komplikacije, čime ćete uštedeti i novac i vreme.

REDOVNI MALI I VELIKI SERVIS

Mali i veliki servis vašeg KIA vozila, u garantnom roku ili van njega, ćemo obaviti brzo i kvalitetno, koristeći isključivo originalne KIA delove i tečnosti. Redovnim održavanjem ćete obezbediti dugotrajnost svom vozilu, a sebi udobniju vožnju i uštedu novca. U zavisnosti od tipa i modela vozila, mali i veliki servis podrazumevaju zamenu potrošnih delova, filtera, ulja i drugih elemenata, u skladu sa KIA Motors proizvođačkom specifikacijom.

AŽURIRANJE SOFTVERA

Usluga ažuriranja softvera podrazumeva nadogradnju softvera koji se kod savremenih KIA automobila nalazi unutar ECU modula koji kontroliše rad motora, unutar multimedijalnog uređaja i u brojnim drugim elementima vozila. Ažuriranjem softvera se poboljšavaju performanse vozila, kao i samo iskustvo vožnje. Takođe, usluga ažuriranje softvera podrazumeva i ažuriranje mapa za GPS navigaciju kako biste na raspolaganju uvek imali preciznu i tačnu navigaciju do odredišta.

ODRŽAVANJE KOČNICA I SISTEMA OSLANJANJA

Kočioni sistem je od esencijalnog značaja za sigurnost i bezbednost u vožnji, zbog čega je važno da ga redovno proveravate i održavate. Zakažite proveru kočionog sistema barem jednom godišnje, a mi ćemo, po potrebi, zameniti dotrajale delove kao što su kočione pločice, kočioni diskovi, kočiona tečnost, cilindri i drugo. Pored kočnica, za bezbednu, ali i udobnu vožnju, zadužen je i sistem oslanjanja, kojeg čine delovi prednjeg i zadnjeg trapa.

PROVERA I SERVISIRANJE IZDUVNOG SISTEMA

Proverićemo i, po potrebi, zameniti dotrajale ili oštećene delove izduvnog sistema vašeg KIA automobila. Izduvna grana, katalizator, DPF filter, cevi, srednji i zadnji lonac auspuha, odnosno svi elementi izduvnog sistema na vašem vozilu moraju biti ispravni, a na to vas obavezuje važeći Zakon o bezbednosti saobraćaja. Ispravan izduvni sistem vožnju čini znatno prijatnijom i čini da vaše vozilo bude u skladu sa propisanim ekološkim normama.

SERVIS SVETLOSNIH GRUPA

Performanse i ispravnost farova i prednjih žmigavaca (prednja svetlosna grupa), odnosno štop-lampi i zadnjih žmigavaca (zadnja svetlosna grupa), direktno utiču na vašu bezbednost i bezbednost vaših saputnika, ali i na bezbednost drugih učesnika u saobraćaju. U domen svetlosnih grupa takođe spadaju i svetla za maglu (popularno zvana „maglenke), rikverc-svetlo, svetlo za registrarsku tablicu i svi drugi elementi svetlosne signalizacije kojom je vaše KIA vozilo opremljeno. Budite odgovorni prema sebi i drugima – ne čekajte da vas na to opomene policajac.

MEHANIKA (POPRAVKA MOTORA, KVAČILA I MENJAČA)

Uspešno, brzo i kvalitetno rešavamo sve probleme mehaničke prirode. Obavljamo sve vrste intervencija na motoru, kvačilu, menjaču, usisnoj grani i rashladnom sistemu motora. Ukoliko na vašem vozilu postoji neispravnost ove vrste, potrebna vam je zamena dotrajalog kvačila ili slično, odaberite termin i zakažite servis što pre kako biste sprečili veći kvar ili štetu. Za naše sertifikovane servisere ne postoje nesavladivi izazovi.

PREGLED I POPRAVKA KAROSERIJE (LIMARSKI I FARBARSKI RADOVI)

Bez obzira na to da li je reč o šteti, elementarnoj nepogodi ili je zub vremena uticao na stanje karoserije vašeg KIA automobila, naši iskusni i stručni limari će to bez po muke popraviti i vašem automobilu vratiti stari sjaj. Limarski radovi se obavljaju uz poštovanje strogih KIA standarda kvaliteta, pri čemu se koriste originalni KIA delovi i materijal.

SERVIS I ODRŽAVANJE KLIMA-UREĐAJA

Ukoliko sumnjate u ispravnost sistema za klimatizaciju putničkog prostora, popularno zvanog „klima“, naši serviseri će ga detaljno proveriti i popraviti, ukoliko za time postoji potreba. Kao i sve druge usluge koje pružamo, servis klime se obavlja po strogom KIA protokolu, što je najbolja garancija kvaliteta usluge.

POPRAVKA I ZAMENA STAKALA NA SVIM KIA VOZILIMA

Profesionalni nivo usluge je ono po čemu nas klijenti prepoznaju više od 25 godina, a naša usluga ne bi bila kompletna kada ne bi obuhvatala popravku odnosno zamenu oštećenog stakla na vašem KIA vozilu, bez obzira na to da li je reč o vetrobranskom ili prozorskom staklu. Takođe, rešićemo i svaki problem sa elektronskim podizačima prozorskih stakala – kao dlanom o dlan. Vi odaberite termin i zakažite popravku, a brigu o vašem automobilu prepustite nama.

KONTROLA I ZAMENA KAIŠEVA

Kako biste osigurali dugotrajnost svog automobila, potrebno je da redovno kontrolišete ispravnost delova čiji kvar, usled dotrajalosti ili oštećenja, može dovesti do velike i skupe štete. Kaiševi, roleri, španeri i zatezači spadaju u ovu grupu delova, a iskusni vozači znaju da su originalni delovi najbolji izbor za vaš KIA auto.

POMOĆ NA PUTU

Đorđević Auto svim vlasnicima KIA vozila nudi i uslugu pomoći na putu. Nažalost, priroda pojedinih kvarova je takva da vas bez prethodne „najave“ mogu zadesiti u vožnji, ostavljajući vas drumu. Redovnim i pravilnim održavanjem automobila, kakvo vam može pružiti samo ovlašćeni KIA servis, takvi kvarovi se mogu sprečiti. Ukoliko do njih ipak dođe, pozovite nas na broj +381 63 203 703 kako bismo vam pružili pomoć na putu, u bilo koje doba dana ili noći.